ForumW.pl - Forum wielotematyczne, filmy, gry, programy, erotyka. RapidShare i nie tylko.

Pełna wersja: Uwaga na precyl.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dostaliście takiego maila z "precyl.pl" to UWAŻAJCIE.

"Wakacyjne pobieranie bez limitów (od 20 czerwca do 1 września):
Oferujemy Ci pobieranie premium z rapidshare, hotfile, megaupload, storage
Gwarantujemy brak limitu transferu - możesz posiadać tyle gigabajtów ile tylko chcesz! Gotowy aby dołączyć do grona tysiąca osób pobierających bez limitów z wielu serwerów?
Szybko, Łatwo, Zarejestruj się: http://nowyfload.pl/?op=reg&u=Pc5PnSreofyl
Po rejestracji - koniec z limitami - bez limitów (rapidshare, hotfile, megaupload, storage)"

Uwaga to zwykła ściema. Żeby dokonać rejestracji trzeba posiadać kod aktywacyjny. Aby go uzyskać musimy albo wysłać SMS za 23,18 brutto albo skorzystać z promocji i przelać 1,20 zł z konta Moneybookers. Wybrałem promocję. Przelałem pieniądze i czekałem na kod. Kodu nie dostałem. Po paru dniach napisałem maila do działu pomocy z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji. W odpowiedzi poinformowano mnie, że mam cierpliwie czekać bo, cytuję "nasi pracownicy robią to ręcznie, może to potrwać do kilkunastu dni..." I oczywiście informację, że jeżeli chcę otrzymać kod szybciej, to mam wysłać SMS. Dziś mija już 25. dzień oczekiwania. Na kolejną interwencję w dziale pomocy otrzymałem odpowiedź, że "Wszystkie reklamacje składa się pisemnie na adres naszej firmy..." Koszty korespondencji z taką firmą przekroczyłyby pewnie kwotę straconych 1,20 zł. Ale jak ktoś wysłał SMS za ponad 23 zł to już jest bardziej pokrzywdzony. Naciągacze żerują na tym, że nikt nie będzie się upominał o parę złotych. Ale ile ludzi dało się tak oszukać? UWAŻAJCIE
Wiem ja wyslalem im sms jak byl fload mialem normalnie konto premium potem zmienili nazwe lub sprzedali ja komus innemu i moje konto zostalo zablokowane jak napisałem donich i podałem nik to napisali ze otworza mi to konto ale musze wysłać do nich list z moimi danymi osobistymi ciekawe kto im poda swoje dane osobowe jeszcze takich oszustow mi trzeba znac niech sie zwijaja konta premium sa zadarmo na filesonicu tylko trzeba je utrzymac wrzucajac jakies swoje filmy uwazajcie na hotfile ten serwis usowa konta urzytkownikow
Przekierowanie