ForumW.pl - Forum wielotematyczne, filmy, gry, programy, erotyka. RapidShare i nie tylko.

Pełna wersja: Wymieniaj punkty na nagrody !!! To działa SPRAWDZONE !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Państwa, dziś chciałem wam zaprezentować nowy serwis PrzeczytamWszystkich.pl

Serwis działa już od 98 dni, dzięki niemu możesz zdobyć atrakcyjne nagrody które były tylko twoim marzeniem zobacz jakie to proste. Opisze wam w paru krokach na czym polega ten serwis.

1.Serwis PrzeczytamWszystkich.pl oferuje Państwu nagrody za zbieranie punktów, no tak ale jakich punktów? Punkty zbieramy za czytanie artykułów z ich serwisu które są podane w tabeli ze stronami punktowymi.( resztę wyjaśnię później)

2.Po zarejestrowaniu się na stronie, po przyjęciu zaproszenia np. odemnie zaczynamy zbierać punkty

3.Co daje nam ten serwis ? WIEDZĘ ! I świetna zabawę oraz nagrody.

NO TO ZACZYNAMY !

Teraz opiszę krok po kroku proces rejestracji na stronie :

1.Klikamy w oto ten link : PrzeczytamWszystkich.pl ukaże się nam strona z zapytaniem czy chcemy założyć nowe konto klikamy na TAK. Zostaniemy poinformowani o DODATKOWYCH 100 PUNKTACH !!! to bardzo dużo ponieważ od 750 punktów masz już doładowanie 5zł do dowolnej sieci.

[Obrazek: 49640638.jpg]

2.Po kliknięciu ukaże się nam strona Rejestracji użytkownika PrzeczytamWszystkich.pl

a)Wypełniamy arkusz rejestracji wpisując swoje dane tak jak na obrazku z przykładowymi danymi

b)Zaznaczamy Opcje że zapoznałem się z regulaminem PrzeczytamWszystkich.pl

c)I klikamy na ZAREJESTRUJ SIĘ !!!

[Obrazek: 49386670.jpg]

3.Po kliknięciu w ZAREJESTRUJ SIĘ ukarze się nam strona o zakończeniu rejestracji.

[Obrazek: 20721061.jpg]

Teraz należy wejść na swoją pocztę adres e-mail który podaliśmy w arkuszu rejestracji w moim przypadku jest to marekjaniek22@wp.pl gdy wjedziemy na pocztę należy kliknąć w wiadomość od System PrzeczytamWszystkich.pl po otworzeniu wiadomości należy kliknąć w link aktywacyjny w celu zakończenia rejestracji.

4.Po zaskoczeniu rejestracji należy się zalogować wpisując swoje dane które podaliśmy w arkuszu rejestracji.

5.Po zalogowaniu ujrzymy taką stronę :

[Obrazek: 53380673.jpg]

6.Jak widzimy ukazała sie nam strona z tabelą stron na której są punktowane artykuły, teraz należy najechać myszką na którąś z tych stron i kliknąć obok na OTWÓRZ po kliknięciu otworzy się nam stron, na niej należy klikać w artykuły zawarte na tej stronie i za to właśnie dostajemy punkty, po przeczytaniu artykułów dostajemy punkty klikamy na START po czym odświeża się nam strona i dostajemy punkciki. I to wszystko !

MAM NADZIEJE ŻE POMOGŁEM ŻYCZĘ UDANEGO ZBIERANIA PUNKTÓW I ATRAKCYJNYCH NAGRÓD.
Przekierowanie